sea cliff haus

An ambitious family home on the edge of nature

Area: 310m2
4
2
2

This project sees our clients dreams and visions come together in a considered floor plan of functional spaces that address a nature corridor in the Byron Shire. The stylistic desire to feel housed under a heavy fascia was a key client direction we embraced to design this project.

The clients and design team have created strong connections to the outdoors, blurring the line between internal and external space and creating opportunities to enjoy shade and facilitate natural ventilation in summer, alongside sunny spots that can be enjoyed in the cooler months.

Internal finishes of polished concrete floors, custom cabinetry, extra high ceilings and a palette of black, white, grey and timber create family home and  aesthetic that is clean, contemporary and warm.

Project due for completion in late 2018.

 

enquire now